A Soproni Borünnep hosszú évtizedek óta a szőlőtermesztés és a helyi borkészítés hagyományai előtt tiszteleg. Ez 2024-ben sem lesz másképp, hiszen ismét megrendezzük városunk legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényét! A Fő tértől kezdve a Bástyagödrön át egészen a kisvárkerületi színpadig idén is gazdag programkínálattal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sokszínű zenei felhozatal, feltörekvő zenekarok, helyi fellépők, fúvószene, gyermekeknek szóló előadások, street food, kézműves kirakodóvásár és borfesztivál-hangulat egy egész hétvégén át! 
Indítsuk együtt a nyarat a Hűség városában! 
Szervező: Soproni Városmarketing Kft.

A rendezvény látogatása ingyenes, a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Az eseményen kép- és videofelvétel készül. 
Idén is négy helyszínen - Várkerület (kisvárkerületi parkoló és Mária-szobor rendezvénytér), Fő tér, Előkapu és Bástyagödör - várunk Titeket.
Mivel a színpadot ismét a kisvárkerületi parkoló területén építjük fel, így a Soproni Borünnep zavartalan lebonyolítása érdekében május 27. (hétfő) reggel 6 órától június 4-ig (kedd) a parkoló területén, illetve a Várkerület 2-26. sz. közötti belső szakaszán - áruszállítás kivételével - gépjárművek közlekedésére és parkolására nem lesz lehetőség. 
A kerékpárral érkezőknek biztosítunk tárolási lehetőséget. Kérjük, biciklivel vagy más közlekedési eszközzel a rendezvény ideje alatt a területen ne közlekedjetek!
Kérjük, hogy a rendezvény területére kutyát ne hozzatok magatokkal! Amennyiben mégis, kutya csak szájkosárral és pórázon tartható.   
A rendezvény ideje alatt talált tárgyakat kérjük, adjátok le a biztonsági szolgálat munkatársainak, vagy a rendezvényt követően a Liszt-központ portaszolgálatára!
Ügyeljünk a helyszín tisztaságára!
​​​​​​​Minden kedves látogatónknak kellemes kikapcsolódást és sok élményt kívánunk a soproni borünnepen!

itt jártál már?

Back to Top